FK 05 Levoča - TJ Tatran Ľubica

10.10.2016 18:52

V nedeľu nastúpili naši chlapci na domácej pôde proti nepríjemnému súperovi z Ľubice no nič ako tri body si domaci ani nepripúšťali. Od prvej minúty sa zahryzli do svojho súpera a chceli čo najskôr rozhodnúť vo svoj prospech no súper bol výborne takticky pripravený a domácim viac ako zdatne odolával. Po viacerých štandartných situáciach si v 28. minúte pripravil loptu Michal Brincko a nedal brankárovi Hájovskému absolútne žiadnu šancu. Domáci viedli 1:0.

Obraz hry sa veľmi nemenil domáci hrali s chuťou a druhý gól visel na vlásku.No do prestávky sa už nič podstatné nestalo a čakalo sa na druhý polčas. Do neho stúpili domáci zase útočnou hrou čo robilo problémy súperovi a z toho pramenil gól zo 61.minúty keď sa presadil Jaro Kramarčík. Hostia po tomto góly nevedeli aká bije no asi to bolo len naoko pretože za 8 minút ich zlým odkopom od vlastnej bránky posadil na koňa domáci Regec a znížili na 2:1. Potom sa ale na ihrisku diali veci. Hostia začali dobre kombinovať a zatlačili domácich na ich polovici a k ničomu ich nepustili. V 74.minúte prekonal domáceho brankára hlavou Cehuľa a bolo vyrovnané. Kalich horkosti si domáci vypili do dna 3.minúty pred koncom keď najkrajšou akciou celého stretnutia otočil skóre na svoju stranu Kačmarek a bolo vymaľované.

Domáci po najhoršom polčase v sezóne prišli o víťazstvo hrubými ba priam až tragickými chybami a z troch bodov nebol napokon ani jeden. Po prvej domácej prehre klesli na 4.miesto v tabuľke. Na tento zápas ale treba rýchlo zabudnúť a pripraviť sa na ďalší vonkajší zápas , ktorý nás čaká v Spišských Vlachoch.

 

FK 05 Levoča