FK Prakovce - FK 05 Levoča

04.09.2016 22:02

Pred našimi chlapcami stál prvý z dvojzápasu na súperových ihriskách a to zápas u tretieho celku tabuľky Prakovciach. Domácim sa úvod do sezóny vydaril keď nazbierali 3 výhry a len jedinú prehru. Preto tam naši chlapci išli s odhodlaním naplno bodovať a dotiahnuť a na čelo tabuľky. Vedeli sme že to nebude ľahký zápas ale tréner svojich zverencom i keď v pozmenenej zostave pripravil ako sa v konečnom dôsledku ukázalo na výbornú.

Zápas sa hral netradične v sobotu. Už od ôvodu zápasu sa naši chlaci chceli čo najsôr dostať k lopte a mať ju čo najdlhšie pod kontrolou z čoho pramenil úvodný gól ktorého autorom bol Róbert Janečka v 19. minúte. O desať minút neskôr sa tento hráč presadil po druhýkrát a bolo 0:2. Domácich tento výsledok zaskočil a dlho nevedeli nájsť vhodnú zbraň na dobre hrajúcich Levočanov. Snažili sa loptu nakopávať smerom za našu obranu ale pohodlne sa nám darilo odrážať sporadické útoky domácich. Neustála konzultácia s hlavným rozhodcom nepridávala na atraktivite tohto duelu a domáci sa všemožne snažili spraviť niečo s výsledkom. No podarilo sa im už iba skorigovať výsledok keď sa v druhom polčase presadil Findura a znížil na 1:2 z pohľadu domácich.

Do konca zápasu už gól nepadol a tak si naši chlapci vezú s Prakoviec cenné tri body a vyšvihli sa v tabuľke na solídne 3. miesto.

čaká ich však ďalší duel na ihrisku súpera  Kluknave. Držte palce.

 

FK 05 Levoča