MŠK Tatran Spišské Vlachy - FK 05 Levoča

10.10.2016 19:05

Naši sa po prvej domácej prehre predstavili na pôde slabo hrajúcich Spišských Vlách no hneď od začiatku stretnutia to tak vôbec nevyzeralo. Našim sa nedarila kombinácia medzihra a ani prihrávky. Na ihrisku bolo vidno kŕč z ktorého sa naši chlapci nevedeli dostať. Až 10 minút pred prvým polčasom sa presadil Michal Kašper a naši viedli 0:1. Našťastie ani domáci sa nevedeli presadiť čo hralo v náš prospech.

Cez prestávku bola v šatni bojová porada ohľadom predvedenej hry a zistenia chýb v našej hre. Vstúpili sme do druhého polčasu s tým, že treba streliť ďalší gól a upokojiť situáciu aby sme sa neobávali o výsledok do konca zápasu. Ale i keď bola hra trocha lepšia ako v prvom polčase naši sa nevedeli presadiť. Podarilo sa to až v úplnom závere keď z brejkovej situácie vyťažil Michal Kašper svoj druhý gól v zápase a stanovil výsledok na 0:2. Pozitívom tohto zápasu bolo , že sme neinkasovali ale negatívom je predvedená hra s ktorou nemôže byť spokojný ani tréner a ani samotní hráči. Dá sa povedať, že sme utrpeli výhru no 3 body tešia.

Treba to ale zahodiť za hlavu, dôsledne sa pripraviť na ďalší domáci zápas v ktorom privítame lídra tabuľky z Popradu a chyby, ktoré sa kopia by sa mohli ľahko vypomstiť proti súperovi, ktorý predvádza zatiaľ spanilú jazdu našou súťažou.

Veríme ale, že nás príde podporiť čo najviac divákov a budú naším dvanástym hráčom.

 

FK 05 Levoča