TJ Nový Život Kluknava - FK 05 Levoča

20.09.2016 22:06

11.9.2016 o 15:30 hodine nastúpili naši hráči na pôde mužstva z Kluknavy v dobrej forme z posledných dní. Kluknava sa nachádza v spodnej časti tabuľky a tak domáci chceli bodovať. Ale akonáhle sa zápas začal taktovky sa ujali naši chlapci a neustálimi protiútokmi atakovali bránu domácich. Už to pripomínalo festival zahodených šancí z ktorých v prvom polčase nepadol gól ani na jednej strane.

Po polčase sa tréner snažil chlapcov nabudiť na druhý polčas tým že naordinoval ešte väčšiu aktivitu smerom dopredu čo prinieslo ovocie v podobe dvoch gólov keď sa presadil v 47. minúte Róbert Janečka a za ďalšie dve minúty pridal gól aj Matúš Kotrady. Za ďalších 5 minút sa nádherným gólom do šibenice presadil Henrich Vojtuš a bolo 0:3. Levočania si už výsledok vziať nedali a v 83. minúte upravil na konečných 0:4 Jaroslav Kramarčík.

Získali sme ďalšie 3 body do tabuľky ale treba povedať že z doposiaľ najslabším súperom v tejto sezóne. Chlacov treba pochváliť za super výkon hlavne v druhom polčase a pogratulovať im k výhre , už druhej v rade na ihrisku súpera.

 

FK 05 Levoča